Головна Новини Політика України 2024 Сенсаційна заява Безуглої: Роботине і Кринки не наші уже кілька тижнів
commentss НОВИНИ Всі новини

Сенсаційна заява Безуглої: Роботине і Кринки не наші уже кілька тижнів

Нардеп Мар’яна Безугла стверджує, що Генштаб бреше, стверджуючи, що Роботине і Кринки під контролем України

7 червня 2024, 20:46 comments9994
Поділіться публікацією:

Нардеп Мар’яна Безугла повідомила, що вчора відбулося засідання комітету нацоборони, на якому доповідав начальник Генштабу Баргилевич.

Сенсаційна заява Безуглої: Роботине і Кринки не наші уже кілька тижнів

Мар'яна Безугла

За її словами, він нібито на пальцях, ніяких матеріалів не підготували, розказував, яка важка, але контрольована ситуація, чому важливо тримати Кринки, і яке критичне значення має Роботине. Також, каже нардеп, він повідомив, як фортифікації першої лінії будують підрозділи відповідно до потреб, а Генштаб надає методичну підтримку ОВА для другої і третьої ліній.

Безугла стверджує, що на запитання, чому на напрямку удару росіян була тільки 125-та ТРО, а у Вовчанську не було жодного підрозділу ЗСУ, ухилявся від відповіді.

"Загалом, наговорив багато. Цього разу нарешті ми мали протоколювання засідання, і частину протоколу можна буде назвати "як ми просрали вторгнення, 2024". Також там зафіксована брехня щодо Кринок і Роботине. Так ось, Роботине вже кілька тижнів не наше. І про це мовчать. І Кринки де-факто вже теж (недавно). Роботине — єдиний результат контрнаступу Залужного, село в низині, яке стало кладовищем життів, західної техніки та самовпевненості генералітету. Тепер ще це для мене символ брехні і "нічого не змінилося". Кринки — кривавий проект Содоля, який пішов на підвищення, щоб втратити Авдіївку і прогавити Харківщину. Генерали, ви вважаєте, що союзники дурні, вони не бачать із супутників, що і як відбувається? Серйозно? В соцмережах і на карті Deep State більше правди",
- заявила Безугла.

За її словами, після засідання Баргилевич нібито погрожував, що якщо вона писатиму про нього, то є ворогом.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини