Головна Новини Політика України 2024 Секретаря РНБО звинуватили в «шкідництві» і «роботі на РФ»: що сталося
commentss НОВИНИ Всі новини

Секретаря РНБО звинуватили в «шкідництві» і «роботі на РФ»: що сталося

Політик Юрій Левченко звинуватив секретаря РНБО Олександра Литвиненка в тому, що він працює на РФ, коли говорить про те, що Кремль використає ядерну зброю, якщо почне програвати

18 червня 2024, 12:24 comments4326
Поділіться публікацією:

Політик Юрій Левченко відзначає, що, коли він побачив інформацію про те, що секретар РНБО Олександр Литвиненко в інтервʼю британському виданню "The Times" сказав, що кремлівський диктатор Володимир Путін може, застосувати ядерну зброю, то подумав, що ймовірно, його слова неправильно переклали.

Секретаря РНБО звинуватили в «шкідництві» і «роботі на РФ»: що сталося

Олександр Литвиненко

Проте, каже політик, все виявилося правдою, жодних недостовірних перекладів.

"Український топ-чиновник прямо підігрує основним страхам колективного Заходу, які є однією з основних причин через які нам дають зброю по краплинці. Підігрує не тільки страхам Заходу, але й погрозам Московії",
— заявив Левченко.

На його думку, Литвиненко мав би взагалі відмовитися коментувати це питання, а якщо вже це було неможливо, то сказати щось на кшталт "звісно, все можливо, може й метеорит на голову впасти, але ми вважаємо такий сценарій вкрай малоймовірним і переконані, що на це не треба оглядатися взагалі".

"Натомість він каже "якщо Росія буде програвати, то таке може статися, а поки вони виграють, то точно не буде". Переклад для західного чиновника/суспільства: не треба так робити, щоб Росія програвала, тим більше, що самі ж українці про це говорять",
— відзначив Левченко.

За його словами, "Слуги" люблять прикривати свої тотальні провали у внутрішній політиці нескінченними балачками про те, як "весь світ підтримує Україну" — так, нібито це якась їхня заслуга, а не наслідок відчайдушної боротьби всього багатостраждального українського народу.

"То де ж ваша хвалена "чудова міжнародна політика" була тут? І де хоч якась реакція: спростування, контр-заяви, його звільнення врешті-решт після такого шкідництва? Хоч щось, щоб зменшити удар по Україні від цієї маячні? Немає? То може вас влаштовує цей наратив Литвиненка про "не треба перемагати Росію, бо ж тактична ядерна зброя буде [нібито] задіяна"?"
- запитує політик.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що секретар РНБО Литвиненко вважає, що РФ може застосувати ядерну зброю, якщо почне програвати.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини