Головна Новини Політика України 2024 Що буде з рейтингом Залужного: чи втратить він довіру українців після від'їзду до Лондона
commentss НОВИНИ Всі новини

Що буде з рейтингом Залужного: чи втратить він довіру українців після від'їзду до Лондона

Залужний збереже перспективи стати популярним в Україні політиком

13 березня 2024, 00:43
Поділіться публікацією:

Колишній Головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний не втратить свої політичні перспективи через призначення послом України у Великобританії, переконаний політичний експерт, голова Комітету виборців України Олексій Кошель.

Що буде з рейтингом Залужного: чи втратить він довіру українців після від'їзду до Лондона

Залужний поїде послом України у Великобританію. Фото з відкритих джерел

"Залужний – один з найбільш результативних політиків за рівнем довіри, рейтингом, впізнаваністю за всю історію незалежності України. Думаю, призначення послом мало вплине на його політичні перспективи. У нього був вибір залишатися в Україні. Ми пам’ятаємо розмови про необхідність проведення ревізії ЗСУ за останні два роки. Цілком очевидно, що можна було накопати багато "прекрасних" інформаційних історій та бити по Залужному кілька разів на місяць. Такі удари коштували б йому достатньо дорого. Політико-кримінальні справи могли б, якщо не поховати, то дуже серйозно вдарити по Залужному як політику", – розповів політичний експерт.

Натомість, за словами експерта, Залужний поїде до Лондона, де буде далеко від політичних баталій, які могли б розгортатися навколо нього в Україні.

Водночас Кошель вважає, що від призначення Залужного послом програє Україна, позаяк його від'їзд буде сприйнятий, що, мовляв, українська влада "розкидається бойовими генералами".

Раніше портал "Коментарі" писав, що урядовий законопроєкт про мобілізацію фактично дозволить мобілізувати 18-річних юнаків попри те, що призовний вік зараз становить 27 років і може бути зменшений до 25 років, розповів адвокат Роман Сімутін. Законопроєктом передбачена обов’язкова базова військова підготовка для чоловіків віком 18-25 років. При цьому вказано, що вони мають змогу самостійно обирати рік проходження такої підготовки, до того часу, поки їм не виповниться 24. У законопроєкті в підпункті першому статті 37 вказано, що на військовий облік ставлять призовників віком від 25 років. Проте, уже підпунктом №2 вказано, що на облік ставляться військовозобов’язані, а це ті призовники, що вже пройшли базову загальновійськову підготовку.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини