Головна Новини Політика України 2024 Президент Зеленський сказав, чого очікує від нового керівника РНБО
commentss НОВИНИ Всі новини

Президент Зеленський сказав, чого очікує від нового керівника РНБО

Президент Володимир Зеленський прокоментував кадрові рішення, пов’язані із зміною секретаря Ради національної безпеки та оборони. При цьому він додав, що Олексій Данілов працюватиме на іншому напрямку

26 березня 2024, 20:31
Поділіться публікацією:

Президент Володимир Зеленський висловив свою думку щодо звільнення Олексія Данілова з посади секретаря РНБО і призначення Олександра Литвиненка на цю посаду, котрий раніше керував Службою зовнішньої розвідки.

Президент Зеленський сказав, чого очікує від нового керівника РНБО

Володимир Зеленський

Як повідомив президент, він висловлює подяку Олексію Данілову за його роботу на посаді секретаря Ради національної безпеки і оборони України.

"Він буде переведений на іншу посаду. Деталі будуть надані пізніше",
— сказав президент країни.

При цьому очільник держави нічого не сказав про те, чи отримає Данілов посаду посла у Норвегії, як раніше повідомив нардеп Олексій Гончаренко.

Як підкреслив Зеленський, на заміну Олексію Данілову призначено Олександра Литвиненка. За словами президента, він об'єднує свій досвід керівництва Службою зовнішньої розвідки України з завданнями, що стоять перед Радою національної безпеки і оборони. На посаду керівника зовнішньої розвідки призначений Олег Іващенко, який має відповідний досвід.

Президент висловив сподівання, що ці кадрові зміни допоможуть "посилити стратегічні можливості нашої держави в прогнозуванні та впливі на процеси, від яких залежить національна безпека".

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що Олексія Данілова звільнено з посади секретаря РНБО. Він подякував за роботу своїй команді та президенту, який дав йому можливість попрацювати заради своєї країни та долучитися до творення її історії. Данілов додав, що країна-агресор буде обов’язково переможена.

При цьому експерти відзначали, що Данілов не був типовим членом президентської команди. Також вони його називають "яструбом" через його позицію щодо агресії Росії.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини