Головна Новини Політика України 2024 Порошенко відкрито підігрує Росії: збирається на вибори, а Кремль радіє, — політолог
commentss НОВИНИ Всі новини

Порошенко відкрито підігрує Росії: збирається на вибори, а Кремль радіє, — політолог

Валентин Гладких вважає, що бажання Порошенка щодо найшвидшої участі у виборах грають тільки на руку РФ

3 квітня 2024, 22:05
Поділіться публікацією:

Заяви лідера фракції “ЄС” Петра Порошенка щодо бажання найшвидшої участі у виборах розхитують Україну і світ та грають на руку Кремля.

Порошенко відкрито підігрує Росії: збирається на вибори, а Кремль радіє, — політолог

Петро Порошенко (фото з відкритих джерел)

Про це заявив політичний експерт Валентин Гладких.

"Кремль щиро заявам Порошенка радіє і посилює риторику щодо розхитування України та світу: "не давайте Україні зброю, там немає виборів", "Порошенко вже готовий балотуватися, влада його блокує", "РФ зможе сісти за стіл переговорів з Порошенко", "в Україні нелігтимна влада" (хоча очевидно, що говорити таке зараз може тільки той, хто грає на руку РФ) тощо. Путіну потрібна дестабілізована Україна. І Порошенко гарно з цим справляється", — заявив Валентин Гладких.

Гладких зазначає, що все це відбувається в той момент, коли Путін готує новий великий наступ влітку, а 81% українців каже, що вони — проти виборів у війну, бо ворог може це використати.

Як повідомлялось, Петро Порошенко заявив в ефірі телеканалу Аль-Джазіра, що буде балотуватись на пост Президента України.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини