Головна Новини Політика України 2024 Після чуток про смерть Шуфрича у ДБР зробили заяву
commentss НОВИНИ Всі новини

Після чуток про смерть Шуфрича у ДБР зробили заяву

У ДБР спростували інформацію про смерть народного депутата Нестора Шуфрича у СІЗО.

6 вересня 2024, 09:50
Поділіться публікацією:
Автор:
avatar

Slava Kot

Народний депутат та член забороненої партії "ОПЗЖ" Нестор Шуфрич живий, а його справу про держзраду передали до суду. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посланням на заяву Державного бюро розслідувань (ДБР).

Після чуток про смерть Шуфрича у ДБР зробили заяву

Нестор Шуфрич. Фото з відкритих джерел

Радниця зі стратегічних комунікацій Державного бюро розслідувань Тетяна Сапьян в ефірі національного телемарафону прокоментувала інформацію про нібито смерть народного депутата Нестора Шуфрича.

"Наскільки мені відомо, ми уточнювали це у слідчих безпосередньо, що насправді він живий, з ним усе буде гаразд", — сказала Сапьян.

У ДБР також вказали на можливу причину поширення неправдивої інформації щодо смерті народного депутата.

"Можливо, оцінюємо це як реакцію на стрес. Тому що цього тижня до суду направлено справу про державну зраду чинного народного депутата та його помічника", — сказала Сапьян.

Представниця ДБР повідомила, що Шуфрича та його помічника підозрюють у фінансуванні дій, спрямованих на насильницьке повалення конституційного ладу, захоплення державної влади та зміну державних кордонів України. Крім того, народного депутата також звинувачують у державній зраді.

Нагадаємо, що в мережі поширилась інформація про смерть Нестора Шуфрича у СІЗО. Згодом чутки були спростовані адвокатами Шуфрича.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що колишній український народний депутат Андрій Деркач балотується у російську Раду Федерації.

Також "Коментарі" писали, що народну депутатку Мар'яну Безуглу внесли у ганебний список, куди потрапляють колаборанти та зрадники країни.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини