Головна Новини Політика України 2024 Піар під час війни: скільки коштів витратили обласні та міські ради у 2024 році
commentss НОВИНИ Всі новини

Піар під час війни: скільки коштів витратили обласні та міські ради у 2024 році

Скільки обласні та міські ради витрачають на рекламу

сьогодні, 17:56
Поділіться публікацією:

В Україні третій рік триває повномасштабна війна. Однак пропри необхідність економити та не витрачати кошти на зайві речі, на платформі Prozorro чимало тендерів про розміщення інформації про діяльність обласних та місцевих рад. Портал “Коментарі” проаналізував, скільки коштів витратили на рекламу обласні та місцеві ради.

Піар під час війни: скільки коштів витратили обласні та міські ради у 2024 році

Фото портал ""Коментарі"

Варто зазначити, що не всі закупівлі маркуються саме як розміщення інформації про діяльність влади, нерідко закуповують просто послуги з розміщення інформації (на розсуд замовника). До того ж роботу з інформування про свої досягнення провели не всі ради. Нерідко таку інформацію розміщують наприкінці року, як підсумок роботи за рік.

Серед обласних державних адміністрацій у витратах лідирують Дніпропетровська ОДА — 1710000 грн, Миколаївська ОДА 862 000 грн, Житомирська ОДА — 407 330 грн.

Серед міських державних адміністрацій міст обласного значення у витратах на рекламу лідирує Дніпровська міська рада з витратами на розміщення інформації у розмірі 45 893 608 грн.

Кропивницька міська рада витратила на послуги з висвітлення діяльності 874 000 грн. В інших міських рад апетити скромніші. 

Влада Києва та області не проводила тендери на розміщення інформації про діяльність, однак багато витрат на проведення рекламних та соціальних кампаній з популяції чи реалізації певних програм. 

Раніше портал “Коментарі” повідомляв, що за вагони метро, на яких піарився Кличко, переплатили 160 млн грн. Велику суму коштів заплатили за перевезення вагонів. Детальніше про схему читайте за посиланням



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини