Головна Новини Політика України 2024 Нове дослідження показує: 75% українців не довіряють Порошенку
commentss НОВИНИ Всі новини

Нове дослідження показує: 75% українців не довіряють Порошенку

Лише 7% вважають, що Порошенко допомагає військовим

25 червня 2024, 16:30
Поділіться публікацією:

Результати нового соціологічного дослідження від компанії "Active Group" виявили, що Петро Порошенко, лідер політичної партії "Євросолідарність", очолив список політиків із найвищим антирейтингом в Україні: понад 75% громадян висловили йому недовіру, а 64% опитаних переконані у шкідливості його діяльності для держави у військовий час.

Нове дослідження показує: 75% українців не довіряють Порошенку

75% українців не вірять Порошенку: піариться на війні і шкодить країні

Дослідження було проведено онлайн за методом самозаповнення анкет. Учасниками стали 2000 осіб, які репрезентують різні вікові групи, статі та регіони країни. Збір даних тривав з 19 червня 2024 року.

Основні пункти опитування стосувалися рівня довіри до політиків і оцінки їхнього внеску у військові зусилля України. Велика частина опитаних (63,6%) висловили переконання, що діяльність Порошенка шкодить країні. Також вони критично оцінили його міжнародну активність, яку 71% учасників опитування оцінили як негативну для держави.

На контрасті з цими даними, президент України Володимир Зеленський користується високим рівнем довіри серед населення: більше 60% респондентів позитивно оцінили його лідерство. Більше того, 82% опитаних підтримали його міжнародні ініціативи, вважаючи їх важливими для підтримки України на міжнародній арені.

Порошенко ж, на додаток до критики з боку громадян, зазнав негативних оцінок і з боку українських військових. Так, минулого тижня бійці ЗСУ висловили своє обурення масштабною рекламною кампанією Порошенка, яку вони вважають спекуляцією на темі військової підтримки.

За словами соціологів "Active Group", така висока недовіра до Порошенка може мати далекосяжні наслідки для його політичного майбутнього, особливо у контексті майбутніх виборчих кампаній в Україні.

Раніше “Коментарі” писали, що в російському кремлі та українській "Євросолідарності" користуються однаковими тезами щодо критики України у світі. Про це пише політичний експерт Валентин Гладких. Він наголошує: заяви кремля та "темники" для спікерів партії Порошенка щодо Саміту миру у Швейцарії – однакові.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

25 червня 2024, 15:46

Вони там всі один одного варті і намагаються в корупції один одного перевершити і перекричати в своєму патріотизмі. Вони навіть масштабами вторгнення міряють, в кого він повномасштабніший. Виграли знову юдейці, хоч більші втрати, за минулого заколотника були. Їм шахрайським завжди важче за всіх, вони завжди на почутті провини обдурених інших до них, преференції отримували. Схема божих: битий не битого везе.

бандерівець

25 червня 2024, 15:44

їбать ви дебіли...... як там коля-катлєта???? скоти ви тупорилі

Рошен

25 червня 2024, 15:42

Кушайте Рошен и все будет хорошо! У меня...


Новини