Головна Новини Політика України 2024 Не в ресурсі. Стало відомо, чому Стефанчук закрив засідання РФ після години роботи
commentss НОВИНИ Всі новини

Не в ресурсі. Стало відомо, чому Стефанчук закрив засідання РФ після години роботи

У п’ятницю, 14 березня, вперше за три останні тижні відбулося пленарне засідання Верховної Ради. Проте протривало воно недовго, спікер Руслан Стефанчук повідомив, що у депутатів «вичерпався потенціал» для роботи

14 березня 2024, 15:57 comments1482
Поділіться публікацією:

14 березня народні депутати за грубими підрахунками пропрацювали не більше двох годин. При цьому варто відзначити, що вони мали годинну перерву під час оголошення ракетної загрози.

Не в ресурсі. Стало відомо, чому Стефанчук закрив засідання РФ після години роботи

Верховна Рада

Як відзначила у Фейсбуці нардеп Вікторія Сюмар, спікер Руслан Стефанчук повідомив, що "після завершення повітряної тривоги у народних депутатів не знайшлося потенціалу для продовження голосування". Після цього, він закрив пленарне засідання.

За словами Сюмар, таким чином народні депутати провели лише одне голосування, яке стосується звернення до світової спільноти із закликом не визнавати путінські вибори в Росії.

Разом з тим, як додала нардеп, добре, що в українських військовослужбовців вистачає потенціалу.

"Добре, що є потенціал, сили і здоровʼя у військовослужбовців боронити Україну в холодних окопах і вдень, і вночі. Бо інакше України не було б. Сподіваюся саме ці люди "з потенціалом" захистити Україну будуть в наступній Раді, а не чергова партія ноунеймів. І що виборці, які цю Раду обиратимуть, питатимуть: хто ці люди, де вони були і що робили всі ці 10 років війни",
— написала Сюмар.

У свою чергу нардеп Ярослав Железняк у Телеграмі відзначив, що вперше за три тижні нардепи зібралися на пленарне засідання і зуміли розглянути лиш одне питання. При цьому він додав, що спікер пішов на такий крок через брак голосів у залі.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що минулого тижня спікер Руслан Стефанчук скасував пленарні засідання, бо начебто депутатам треба було терміново поїхати на фронт і провести інспекцію фортифікаційних споруд та зробити фото для західних партнерів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини