Головна Новини Політика України 2024 Нардеп у Верховній Раді запитав у міністра енергетики, кому в уряді треба відірвати яйця
commentss НОВИНИ Всі новини

Нардеп у Верховній Раді запитав у міністра енергетики, кому в уряді треба відірвати яйця

Галущенко розповів, що скоро ситуація в енергетиці покращиться

19 липня 2024, 11:17 comments5233
Поділіться публікацією:

Як заявив нардеп Олексій Гончаренко, в країні енергетична катастрофа. За його словами, цілком зрозуміло, що це і наслідок російських атак. Проте, додає він, це ще є наслідок бездіяльності уряду.

Нардеп у Верховній Раді запитав у міністра енергетики, кому в уряді треба відірвати яйця

Герман Галущенко

"Роками уряд нічого не робив для підтримки альтернативної енергетики. Ми її не збудували. Замість цього купувалась електроенергія в Білорусі. Докуплялись? Зараз ми отримуємо дані, що в першому кварталі цього року жодна гривня, виділена на будівництво захисту енергообʼєктів, НЕ БУЛА ВИКОРИСТАНА. І це можна продовжувати довго", — відзначив Гончаренко.

Саме тому, каже нардеп, під час години запитань до уряду він звернувся до міністра енергетики із кількома запитання.

"Аграрне — кому відірвуть за це все яйця????? Що ви зробите, щоб врятувати країну перед зимою???? На що отримав відповідь, що це все російські атаки і аномальна спека влітку. Ну спека влітку — це дійсно так неочікувано, як морози взимку. Ще сказав, що скоро побачимо результат роботи.  Ну подивимось", — розповів Галущенко.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що вчора на засіданні бюджетного комітету Верховної Ради доповідали представники Розрахункової палати. За їх офіційною інформацією за перше півріччя 2024 року заплановані Держбюджетом видатки на захист обʼєктів енергетики та критичної інфраструктури були виконані на 21% менше запланованого, а в першому кварталі взагалі не здійснювалися.

"Ще раз! Перший квартал видатки на захист обʼєктів енергетики не здійснювалися взагалі! Потім в березні російські обстріли. І навіть після цього, використовуються ці кошти менше запланованого. КОМУ, КОМУ відірвати яйця за це?! Або хоча б заселити на 24й поверх без світла, без ліфта, з електро плитою в 35 градусну спеку", — так прокоментував цю інформацію Гончаренко.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини