Головна Новини Політика України 2024 Нардеп анонсував «парад відставок». Стало відомо під ким захитався стілець
commentss НОВИНИ Всі новини

Нардеп анонсував «парад відставок». Стало відомо під ким захитався стілець

Наступний тиждень у Верховній Раду буде пленарним і на ньому очікується «парад відставок» про це в Телеграмі заявив народний депутат Ярослав Железняк. Зокрема, за його інформацією, плануються відставки у уряді

19 квітня 2024, 18:40
Поділіться публікацією:

Як відзначив Ярослав Железняк уже наступного тижня в парламенті слід очікувати на ряд відставок, які будуть проходити "за власним бажанням". За його словами, все буде не так гучно, як очікувалося, втім все ж має бути цікаво. Втім, додав він, все ж ніхто точно не може спрогнозувати рішення, які будуть прийняті остаточно.

Нардеп анонсував «парад відставок». Стало відомо під ким захитався стілець

Ярослав Железняк

Окрім того, Железняк розповів, що найймовірніше відставки будуть стосуватися уряду. За його інформацією, "за власним" бажанням можуть піти три або чотири міністра, серед них навіть два віце-прем’єри.

Також, за інформацією народного депутата, може подати у відставку генпрокурор Андрій Костін. Втім, додав Железняк, не факт, що його відставку будуть розглядати вже наступного тижня.

Окрім того, за інформацією нардепа під звільнення можуть потрапити кілька членів Рахункової палати.

"Плюс до цього, додав депутат, "треба буде зробити певні переміщення на ці відкриті вакансії серед теж наявних міністрів",
- підкреслив нардеп.

Втім, за його словами, немає певності в тому, що всі кадрові переміщення будуть проголосовані вже наступного тижня.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що наприкінці березня почали ширитися чутки про те, що у ряді міністерств готуються певні ротації та відставки. Як тоді відзначалося, кадровим змінам в Україні можуть сприяти Сполучені Штати, від яких Україна очікує надання фінансової підтримки.

При цьому відзначалося, що у відставку можуть відправити генпрокурора Андрія Костіна. Деякі нардепи відзначали, що він є "хорошим хлопцем" проте нерішучим для тієї посади, яку обіймає. Ходять чутки, що його можуть відправити послом у Нідерланди, щоб він працював над позовами України проти Росії.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини