Головна Новини Політика України 2024 Народні депутати, які ігнорують свої обов’язки під час війни
commentss НОВИНИ Всі новини

Народні депутати, які ігнорують свої обов’язки під час війни

Як українські депутати відповідають на виклики війни

27 травня 2024, 16:10
Поділіться публікацією:

З початку повномасштабного вторгнення Росії на територію нашої держави, український народ покладався не лише на міжнародну допомогу, а й на підтримку від власних лідерів. Однак, політична еліта, мабуть, перебуває у вакуумі, відрізані від реальностей життя та потреб своїх виборців.

Народні депутати, які ігнорують свої обов’язки під час війни

Наародні депутати, які ігнорують свої обов’язки під час війни

“Коментарі” надіслали запити до політичних фракцій за метою виявити розміри та цільове призначення фінансових вливань депутатів від початку війни. Серед всіх опитаних, тільки дві фракції відгукнулися, і обидві зізналися, що їх члени не здійснюють допомогу під час війни.

Цей інформаційний простір абсолютної тиші викликає серйозні занепокоєння щодо відданості депутатів своїм обов'язкам. За відомостями власних джерел, активну позицію з підтримки України підтримують депутати лише декількох фракцій, серед яких Разумкова, Слуга народу, та Європейська солідарність. Інші парламентські сили, на жаль, перебувають у стані пасивності.

Попри важку ситуацію в країні, наші лідери продовжують ігнорувати свій найголовніший обов'язок – захист та підтримка свого народу. Саме час для громадськості проявити підвищену увагу і критично оцінити, чи справді обранці варті своїх крісел. 

Нагадаємо, що “Коментарі” розповідали про кількох скандальних народних обранців, які попри токсичну репутацію, корупційний бекграунд та відверто проросійські погляди, досі обіймають керівні посади у парламентських Комітетах, зокрема чутливих з точки зору нацбезпеки. Позбавити народного депутата мандату не так вже й просто. Але, щоб відкликати його з комітету, достатньо лишень бажання керівництва Верховної Ради та більшості депутатів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини