Головна Новини Політика України 2024 "Може, ви просто перестанете красти": політолог про заяви влади, що все навколо ІПСО
commentss НОВИНИ Всі новини

"Може, ви просто перестанете красти": політолог про заяви влади, що все навколо ІПСО

Політолог Віктор Бобиренко закликає владу реагувати на заяви про корупцію, а не прикриватись повідомленнями про вороже ІПСО.

20 червня 2024, 12:10 comments2853
Поділіться публікацією:
Автор:
avatar

Slava Kot

Політолог Віктор Бобиренко заявив, що будь-які розмови про корупцію в Україні починають прирівнюватись до російських інформаційно-психологічних операцій (ІПСО). За його словами, такі заяви влади часто відбуваються в моменти відсутності реакції на розкрадання під час воєнного стану.

"Може, ви просто перестанете красти": політолог про заяви влади, що все навколо ІПСО

Політолог Віктор Бобиренко. Фото з відкритих джерел

Віктор Бобиренко в ефірі телеканалу "Еспресо" поділився своїми думками щодо постійних заяв влади про російське ІПСО.

"У нас якщо ми говоримо про корупцію у владі, то відразу це прирівнюють до російського ІПСО. А може ви просто перестанете красти й перестанете жити на відкати?!", — говорить Бобиренко.

Політолог розповів про приклад можливої корупції під час будівництва фортифікацій. За його словами, особи, які займаються створенням захисних споруд офіційно не працевлаштовані, однак зарплати отримують навіть у дні, коли не працюють.

"Спілкувався з хлопцями, які займаються цим будівництвом. Їм платять готівкою по 1000 грн кожного дня, навіть коли роботи не ведуться. Наголошую, готівкою, і вони не офіційно працевлаштовані. Хіба це не корупція", — повідомив Бобиренко.

Віктор Бобиренко заявив про необхідність говорити про будь-які прояви корупції в Україні, адже це викриває людей, які намагаються отримати вигоду під час війни проти Росії.

"Тобто, наживатись під час війни є нормальним, а говорити про це — зрада. Про це потрібно говорити. Говорити про те, що Офіс президента вже давно не сповідує демократичні цінності. Вони вже діють, як режим Орбана в Угорщині", — сказав політолог.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, чому постачальники електроенергії говорять про ворожі ІПСО, але нічого не пояснюють народу.

Також "Коментарі" писали про те, чи були вкрадені гроші під час будівництва фортифікаційних споруд. Опитування показало, що думають українці про це.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини