Головна Новини Політика України 2024 Монобільшість закінчилася. Скільки голосів насправді має "Слуга народу"
commentss НОВИНИ Всі новини

Монобільшість закінчилася. Скільки голосів насправді має "Слуга народу"

За важливі законопроєкти "Слуга народу" може дати не більше 200 голосів

20 квітня 2024, 23:33
Поділіться публікацією:

Народний депутат України, голова Комітету ВРУ з питань гуманітарної та інформаційної політики Микита Потураєв розповів, що наразі "ядро" парламентської фракції "Слуга народу" складає 160-170 депутатів.

Монобільшість закінчилася. Скільки голосів насправді має "Слуга народу"

"Слуга народу" не здатна самостійно ухвалювати закони. Фото з відкритих джерел

"Всередині нашої партії є різні групи. І наше "ядро" на сьогодні — це десь 160-170 людей", — розповів Микита Потураєв.

За словами народного депутата, під час розгляду важливих законопроєктів "Слуга народу" може дати щонайбільше 200 голосів.

"Якщо взяти голосування в останні наші пленарні засідання, то у нас там було 200 голосів. Це десь є та кількість, яку ми можемо конкретно в окремий день видати максимально", — додав парламентар.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що влада Росія організувала пропагандистські заходи, в рамках яких на тимчасово окуповані території прибули вдови російських загарбників для агітації за війну. У межах акції російські жінки, чиї чоловіки безславно загинули в Україні на війні, яку розв’язав божевільний диктатор Володимир Путін, їздять по захоплених регіонах та агітують місцевих чоловіків наслідувати приклад своїх чоловіків.

Крім того, портал "Коментарі" розповідав, що проти російського журналіста Андрія Захарова порушили кримінальну справу за "фейки" про армію РФ. Раніше він розповів про позашлюбну доньку російського диктатора Володимира Путіна. Андрій Захаров написав кілька гучних статей-розслідувань, за що удостоївся премії "Золоте перо". Журналіст, зокрема, є автором розслідування про ймовірну третю доньку російського президента Луїзу Розову.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини