Головна Новини Політика України 2024 Після чуток про відставку Малюська заговорив про втечу з України
commentss НОВИНИ Всі новини

Після чуток про відставку Малюська заговорив про втечу з України

Міністр юстиції Денис Малюська відповів на повідомлення про нібито його звільнення з посади.

10 липня 2024, 13:58
Поділіться публікацією:
Автор:
avatar

Slava Kot

Денис Малюська прокоментував інформацію українських ЗМІ, у яких повідомлялось про його відставку з посади міністра юстиції. Міністр пожартував, що скористається схемою втечі з України, яку здійснив співзасновник "ПриватБанку" Геннадій Боголюбов.

Після чуток про відставку Малюська заговорив про втечу з України

Реакція Дениса Малюськи на інформацію про своє звільнення. Фото з відкритих джерел

Видання "Українська правда" з посиланням на свої джерела повідомило, що міністр юстиції Денис Малюська нібито написав заяву про своє звільнення. Однак в документі не поставлена дата, а питання щодо остаточної відставки все ще вирішується.

На ці повідомлення про відставку відреагував сам міністр юстиції Денис Малюська. 

"У зв’язку з новиною від УП про плановану відставку: в наступну середу треба бути в Нідерландах. Думаю над "схемою Боголюбова". Вуса треба збривати чи є хтось з читачів із вусами на фото у закордонному паспорті?", — саркастично написав міністр юстиції у Facebook.

Під "схемою Боголюбова" Денис Малюська, ймовірно, має на увазі співзасновника "ПриватБанку" Геннадія Боголюбова, який виїхав з країни за паспортом 67-річного пенсіонера з Волині. В УП вказують, що Боголюбов виїхавши з України намагається знайти політичний притулок в Австрії та Великій Британії.

Також видання УП крім можливого звільнення міністра юстиції вказало на ще кілька керівних посад Кабміну, які можуть бути звільнені. Зокрема йдеться про міністерку соцполітики Оксану Жолнович, віцепрем'єрці з питань реінтеграції окупованих територій Ірину Верещук та очільника МЗС Дмитра Кулебу.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що нардеп назвав кілька міністрів у Кабміні, яких в найближчі кілька тижнів планують змінити.

Також "Коментарі" писали про представника "Слуги народу", який розповів, що через критику роботи деякі міністри можуть лишитись своїх посад.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини