Головна Новини Політика України 2024 Мер Львова поскаржився на форум російської опозиції, який проходить у місті
commentss НОВИНИ Всі новини

Мер Львова поскаржився на форум російської опозиції, який проходить у місті

У Львові відбувся форум російської опозиції, втім міський голова Андрій Садовий не може навіть повірити в це. За його словами, він уже подав запит у відповідні служби

23 травня 2024, 17:22 comments1204
Поділіться публікацією:

Міський голова Львова Андрій Садовий не може повірити в те, що в місті відбувається форум російської опозиції.

Мер Львова поскаржився на форум російської опозиції, який проходить у місті

Форум російської опозиції

"Пишуть, що у Львові сьогодні працює форум якоїсь російської опозиції. Учасники нібито Ходорковський, Каспаров, Фейгін, Шендерович та інші прізвища, мені не дуже відомі. Хто знає, це якийсь жарт? Запит у відповідні органи вже відправив", -
написав Садовий у Фейсбуці.

Проте, як відзначив опозиціонер Ілля Пономарьов, Львівський форум російської опозиції пройшов на найвищому рівні. За його інформацією, у заході від провідних опозиційних об'єднань прийняли участь понад 40 учасників. При цьому у роботі взяли участь представники всіх трьох добровольчих батальйонів. Були також представники Офісу Президента України та Верховної Ради, підкреслив Пономарьов.

За його інформацією, на Форумі вирішили створити постійну організаційну структуру для підтримки сильного опору. При цьому відомо, що у постанові форуму російської опозиції вказано про те, що вона підтримує "формулу миру" президента Володимира Зеленського.

"Наголошуємо, що припинення війни та створення стабільного миру і безпеки в Європі, а також покарання військових злочинців та справедливе відшкодування шкоди, завданої Україні військовими діями, неможливі без зміни влади та демократичної реорганізації Росії",
- сказано в тексті постанови.

Також в опозиції заявили, що Росія веде проти України злочинну війну, а політичний режим в Росії треба змінити та повернути Україні всі окуповані території.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" розповідав, що російський опозиціонер Ілля Пономарьов акцентував увагу на необхідності підтримати "формулу миру" президента Володимира Зеленського.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

23 травня 2024, 16:46

Росія сама відмовилась від західних областей. Як і від балтійських країн. То хто ж їй винен? Тепер вони будуть центрами шкоди.


Новини