Головна Новини Політика України 2024 Максимально дивна ситуація: ВР не буде призначати профільного міністра перед самітом в Берліні
commentss НОВИНИ Всі новини

Максимально дивна ситуація: ВР не буде призначати профільного міністра перед самітом в Берліні

Наступного тижня в Берліні має відбутися міжнародній конференції з відновлення України. На ній Україну мав би представляти міністр інфраструктури. Проте як виявилося, його не мають наміру призначати

4 червня 2024, 19:22
Поділіться публікацією:

В Берліні 11-12 червня повинна відбутися міжнародна конференція, на якій Україну повинні представляти керівники Мінінфраструктури та Мінрегіонів, яких досі немає. Очікувалося, що Верховна Рада призначить їх цього тижня, щоб нові міністри відбули на конференцію в Берлін.

Максимально дивна ситуація: ВР не буде призначати профільного міністра перед самітом в Берліні

Давид Арахамія

Проте, як повідомив голова фракції партії "Слуга народу" Давид Арахамія, цього тижня не передбачається вирішення жодних кадрових питань.

"На цьому тижні ніяких кадрових питань в ВРУ не передбачається. Прошу зважати тільки на офіційні джерела інформації",
- відзначив у Телеграмі Арахамія.

Така ситуація виглядає максимально дивною.

"Тобто у нас на конференцію по відбудові на наступному тижні взагалі ніхто не поїде? Це прям креативно навіть для нас. Так ми партнерів ще не дивували",
— відзначив у Телеграмі нардеп Ярослав Железняк.

За його словами, план був такий: мала відбутися нарада в Офісі президента з головними кадровиками поки вони тут. Далі, відзначає нардеп, було призначено засідання фракції, де формально мали схвалити кандидатури і винести премʼєру.

"Але щось пішло на першій нараді не так Все одно — це перед конференцією максимально тупо все",
— відзначив Железняк.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що цього тижня Верховна Рада повинна призначити міністрів інфраструктури та регіональної політики, а також віце-прем‘єра по відбудові України. Ймовірно, одну із ключових посад займе СЕО "Нафтогазу" Олексій Чернишов.

При цьому експерти звертали увагу на те, що на конференцію в Берлін не планує їхати і голова уряду Денис Шмигаль. Вони підкреслювати, що вся ця ситуація виглядає як плювок у бік Німеччини.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: comments.ua

Новини