Головна Новини Політика України 2024 Федієнко після обіцянки боротися з Безуглою розповів, чому її бояться інші депутати
commentss НОВИНИ Всі новини

Федієнко після обіцянки боротися з Безуглою розповів, чому її бояться інші депутати

Федієнко уже подав скаргу на Безуглу в регламентний комітет і обіцяє потім піти до суду

сьогодні, 10:20
Поділіться публікацією:

Народний депутат Олександр Федієнко, який вирішив подати в суд на свою колегу Мар’яну Безуглу, заявив, що захист від брехні має стати нормою у суспільстві. При цьому, за його словами, "покарання повинно бути не менш жорстким".

Федієнко після обіцянки боротися з Безуглою розповів, чому її бояться інші депутати

Олександр Федієнко

"Колеги депутати, хто відверто, хто потайки, підтримували. Дехто питав, ну ти ж знаєш чия вона? Тобі ще не телефонували? Агов? А чия вона? Я думаю тата та мами, а обрав її народ. Я може щось не знаю?" — написав у Фейсбуці нардеп.

За його словами, протистояння із Безуглою буде відбуватися у рамках чинного законодавства. Федієнко повідомив, що уже подав скаргу до Комітету Верховної Ради України з питань Регламенту, депутатської етики та організації роботи Верховної Ради України.

"Чи буде з цієї заяви якийсь толк? Ні не буде. Скоріш за все мені дадуть відповідь, щоб я йшов до суду, буде виконано", — підкреслив нардеп.

При цьому Федієнко каже, що мова йде про системну проблему Верховної Ради. За його словами, свого часу планувалось прийняти кодекс етики народного депутату, з відповідальність, але на жаль цю історію поховали десь в надрах парламентських протистоянь.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що Безугла у Фейсбуці заявила, що Федієнко нібито замішаний у низці лобістських і корупційних схем, пов'язаних із питаннями кіберпростору та зв'язку. Вона також стверджує, що Олександр Федієнко, буцімто, використовує створений собі підкомітет в Комітеті нацбезпеки як інструмент адміністративного впливу для просування власних інтересів. У свою чергу Федієнко заявив, що всі звинувачення Безуглої є безпідставними, і він йде до суду відстоювати свою честь та гідність.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини