Головна Новини Політика України 2024 "Давно пора": Безугла зраділа відставці Данілова
commentss НОВИНИ Всі новини

"Давно пора": Безугла зраділа відставці Данілова

Безугла вважає, що звільнення Данілова було правильним рішенням

26 березня 2024, 23:22
Поділіться публікацією:

Скандальна депутатка Мар'яна Безугла переконана, що президент України Володимир Зеленський ухвалив правильне рішення, звільнивши секретаря РНБО Олексія Данілова.

"Давно пора": Безугла зраділа відставці Данілова

Зеленський звільнив Данілова. Фото з відкритих джерел

На думку депутатки, звільнення Данілова було своєчасним. Вона також висловила сподівання, що новий секретар РНБО Олександр Литвиненко буде більш ефективним.  

"Данілова звільнили. У секторі національної безпеки та оборони продовжуються ротації та зміни. Новий секретар РНБО Литвиненко має варіабельний досвід як організації роботи Інституту стратегічних досліджень, так і розвідувального органу Служби зовнішньої розвідки України. Вважаю таку заміну своєчасною і такою, що може надати нові шанси "болоту-заповіднику" під назвою "РНБО". Давно пора", — написала Мар'яна Безугла у соцмережі.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що росіяни, які стали жертвами теракту у концертному залі в Москві, отримали бумеранг історії, вважає політтехнолог Олег Постернак. "Знову пішла штучна дискусія про розлюднення, корені якої лише у бажанні її ініціаторів вмоститись на певний час в таборі декоративної справедливості і побути немов більш моральними і прогресивними у порівнянні з тими, хто має право на сатисфакцію. Хай навіть руками інших ворогів Російського Рейху", — зазначив Олег Постернак.

Крім того, портал "Коментарі" розповідав, що уряд Росії розширив список даних, які власники сайтів зобов'язані зберігати і надавати на вимогу правоохоронним органам. У список таких даних додали геолокацію громадян і використовувані ними засоби. Зазначається, що запропоновані зміни зачіпають правила зберігання даних, встановлені для організаторів поширення інформації в інтернеті у 2020 році. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини