Головна Новини Політика України 2024 Цілковитий абсурд: У ВР хочуть підняти військовий збір для самих військових
commentss НОВИНИ Всі новини

Цілковитий абсурд: У ВР хочуть підняти військовий збір для самих військових

Верховній Раді пропонують підвищити військовий збір і для самих військових

сьогодні, 18:07
Поділіться публікацією:

Голова фінансового комітету парламенту Данило Гетманцев та народні депутати із фракції "Слуга народу" хочуть не просто збільшити військовий збір, а збільшити його і для самих військових, заявив нардеп Олексій Гончаренко.

Цілковитий абсурд: У ВР хочуть підняти військовий збір для самих військових

Військовий збір

"Тобто військові мають платити військовий збір вже 5%! Це повний абсурд! Вони зʼїхали з глузду? Пропоную викликати в Раду військових, хай скажуть все, що вони думають з цього приводу!" — відзначив у Фейсбуці Гончаренко.

У шулерстві звинуватила Гетманцева нардеп Ірина Геращенко. Вона також заявила, що у законопроекті про підвищення податків закладено підвищення для військовослужбовців.

"Військовий збір збільшують для самих військових! Відтепер військовослужбовці будуть сплачувати 5% військового збору! З військових, які на ППД, на лікуванні, на навчанні чи у відпустці — з них заберуть 5% зарплати. Враховуючи, що середня зарплата військовослужбовців без бойових — 20 тис грн, кожен воїн ще на 1 тис більше сплатить податків!" — заявила у Фейсбуці Геращенко.

За її словами, абсурдно виглядає те, що військові повинні платити більше податків під час війни.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що Верховна Рада з другої спроби підтримала законопроект щодо підвищення податків у першому читанні. Як результат, найближчим часом очікуємо на податкові зміни. Серед іншого, у ФОП уперше з'явиться військовий збір. Крім того, для Об'єднаної звітності планується змінити період надання звіту, встановити нові ставки податку на прибуток та вести низку інших змін. При цьому у Раді не виключили, що податки підніматимуть і далі.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини