Головна Новини Політика України 2024 Будете просити вибачення перед військом: командувач Повітряних сил поставив на місце Безуглу
commentss НОВИНИ Всі новини

Будете просити вибачення перед військом: командувач Повітряних сил поставив на місце Безуглу

Генерал Микола Олещук заявив, що прийде час і Безугла відповідатиме за свої дії, можливо, навіть в суді

30 серпня 2024, 15:03 comments1137
Поділіться публікацією:

Командувач Повітряних Сил генерал-лейтенант Микола Олещук після резонансних заяв нардеп Мар’яни Безуглої звернувся до неї через Телеграм.

Будете просити вибачення перед військом: командувач Повітряних сил поставив на місце Безуглу

Микола Олещук

При цьому Олещук підкресли, що дійсно, мала місце катастрофа винищувача F-16, в результаті якої загинув один із найкращих льотчиків Олексій Месь. За його словами, ця інформація дійсно, сколихнула увесь світ.

Командувач Повітряних Сил підкреслив, що причини авіакатастрофи будуть з’ясовані.

"Ніхто нічого не приховував і не приховує! Усе вище керівництво одразу отримало доповідь про катастрофу. Отримали попередній звіт і партнери зі США, які уже долучилися до розслідування причин", — заявив Олещук.

Він запевнив, що розслідування вже проходить, і додав, що необхідно розібратися в причинах трагедії.

Окрім того, Олещук заявив, що інформація про такі інциденти не може видаватись миттєво у публічний простір і не може деталізуватись для медіа, оскільки в країні відбувається війна.

"Але це байдуже для людей, які обрали Мар’яну Безуглу як інструмент для дискредитації вищого військового керівництва. Повісити усіх собак на військо не вийде. Тому я звертаюсь до народної депутатки, яка давно продала своє ім’я, для досягнення цих мерзенних цілей. Мар’яно, прийде час, проситимете вибачення перед усім військом за те, що накоїли, сподіваюсь у суді!", — заявив Олещук.

Він підкреслив, що Безугла вилила бруд не тільки на нього особисто та на Повітряні Сила, а і дискредитувала виробників американської зброї – основного союзника України – США.

"Ви знову стали основним ньюзмейкером ворожої пропаганди і б’єте всі рекорди на російському телебаченні! Вам аплодує вся Росія!" — відзначив Олещук і закликав Безуглу хоча б не заважати військовим воювати.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що нардеп Безугла заявила, що винищувач F-16 був збитий "дружнім" українським вогнем.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/ComAFUA/406

Новини