Головна Новини Політика України 2024 Безуглу звинуватили в роботі на розкол в лавах ЗСУ і відвертій брехні
commentss НОВИНИ Всі новини

Безуглу звинуватили в роботі на розкол в лавах ЗСУ і відвертій брехні

Нардеп Мар’яна Безугла відверто бреше, коли звинувачує керівництво ЗСУ у некомпетентності, відзначив волонтер Роман Донік. За його словами, такими діями політик вносить розкол в лавах армії

22 травня 2024, 12:37
Поділіться публікацією:

Волонтер Роман Донік звинувати нардепа Мар’яну Безуглу в тому, що вона вчиняє наклеп на вище керівництво ЗСУ і говорить про речі, в яких зовсім не розуміється. Зокрема, за його словами, командувач Сухопутних військ не створює за своїм бажанням нові бригади, як стверджує нардеп, адже це за межами повноважень Павлюка. Волонтер підкреслив, що кожна військова частина створюється за директивою міністра оборони.

Безуглу звинуватили в роботі на розкол в лавах ЗСУ і відвертій брехні

Мар'яна Безугла

"І рішення про "створити якомога більше нових бригад", приймається зазвичай на ставці. Бо їх ще треба чимось озброювати", — підкреслив експерт.

Із приводу підготовки особового складу, то, дійсно, каже Донік, простіше не стало, адже були розірвані всі зв'язки, і щоб їх відновлення потрібен час. За його словами, центр зараз зупинився в розвитку, бо нема можливості збільшувати кількість інструкторів відбираючи кандидатів з бойових бригад.

"І саме Павлюк дуже прискіпливо ставиться до підготовки особового складу. Якщо люди "випадають" з процесу через хворобу, вони будуть донавчатися додатковий термін. Це узгоджено особисто з Павлюком. Щоб не було прогалин в матеріалі. Повне розуміння",
- заявив волонтер.

Більше того, він стверджує, що за ці кілька місяців, не було ні одного питання по підготовці людей, в якому б Павлюк не пішов на зустріч.

При цьому Донік підкреслює, що кожна зміна керівника на будь-якому рівні, це хаос на певний час. Не буває по іншому.

"Зараз Безугла намагається внести розкол між рядовим та середнім керівним складом ЗСУ та керівниками. Зараз вона починає торпедувати тих, хто тільки почав по суті "володіти ситуацією". Для чого? Знову зміна, знову хаос, знову пів року порвані зв'язки та напрацювання? Яка ціль у служки народу? Тримати ЗСУ в постійному стані кадрових змін з паралічем?"
- не розуміє волонтер.

При цьому Донік нагадав, що закон про мобілізацію, затягували саме служки в ВР.

"Відповідальність за те, що ми запізнилися з підготовкою особового складу та створенням резервів, це відповідальність ВР. Критиканством вдарили по словам Залужного про необхідність мобілізації, а через пів року повернулися до тих же вимог. Тільки деморалізував суспільство, посіявши зневіру у людей",
- заявив Донік.

Волонтер підкреслив, що Україна платить дуже високу ціну за експерименти людей, які вирішили, що вони фахівці у військовій справі та війні.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що Мар’яна Безугла розкритикувала головкома Олександра Сирського та його "генеральську фракцію".




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини