Головна Новини Політика України 2024 Безугла сказала, хто міг би стати наступним Головнокомандувачем ЗСУ
commentss НОВИНИ Всі новини

Безугла сказала, хто міг би стати наступним Головнокомандувачем ЗСУ

Нардеп Мар’яна Безугла назвала своїх фаворитів на посаду головкома

10 червня 2024, 17:14 comments3215
Поділіться публікацією:

Народний депутат Мар’яна Безугла заявила, що список людей, які могли ю стати наступними головкомом, насправді короткий.

Безугла сказала, хто міг би стати наступним Головнокомандувачем ЗСУ

Мар'яна Безугла

"Цей список невеликий просто тому, що у нас дуже мало офіцерів для такого рівня. Це Мойсюк і Буданов, яких я би рада бачила на цій посаді. І це Хомчак та Павлюк, які акуратно намагаються збільшити свої шанси, що було б очевидною катастрофою. Ну, Забродський, Наєв Більше і не пригадаю",
- написала у Фейбуці Безугла.

За її словами, можливо, умовний Редіс (Прокопенко) був би символічним проривом у болоті генералітету, але комбриг все-таки не може стати Головнокомандувачем ЗСУ, є межі.

"Хоча таких людей, як Прокопенко, треба піднімати на найвищі щаблі та інтегрувати на всі рівні. Необхідно позбавитися "професіоналів" "що за НАТО, що проти НАТО, адаптуємось". Потрібно зносити межі між мобілізованими та кадровими, між цивільними та військовими. Системні застарілі рішення — це глухий кут, вони вже не працюють. Ми вбиваємо ними власних людей, окрім того, що їх вбиває Росія. Ми полегшуємо Росії справу!"
— заявила нардеп.

При цьому вона підкреслила, що тільки ті правила дійсні, що ведуть до перемоги.

Окрім того, вона підкреслила, що мова йде не про одну людину, а про "знищення нафталінової структури українських вищих штабів" і їхніх "унікальних компетенцій".

"Це має бути нетривіальна гібридна військово-цивільна, кадрово-мобілізована команда, сповнена рішучості, швидкості, безстрашності до безкінечності. Справжня. Не бутафорська",
— додала нардеп.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що на думку експертів, нардеп Мар’яна Безугла, "збила" з посади Валерія Залужного, а зараз хоче зробити так само з Головнокомандувачем ЗСУ Олександром Сирським. При цьому вона нібито діє в інтересах Мойсюка.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини