Головна Новини Політика України 2024 Безугла про інтерв’ю Сирського: Зараз час правди, бо буде фортеця Покровськ, а не кава в Криму
commentss НОВИНИ Всі новини

Безугла про інтерв’ю Сирського: Зараз час правди, бо буде фортеця Покровськ, а не кава в Криму

Безугла вважає, що інтерв’ю Сирського, буцімто, демонструє, що генералітет в Україні не здатний змінюватися

24 липня 2024, 13:14 comments2633
Поділіться публікацією:

Народний депутат Мар’яна Безугла заявила, що інтерв'ю головнокомандувача ЗСУ Олександра Сирського у The Guardian — це не про культуру перемоги, а про культуру брехні.

Безугла про інтерв’ю Сирського: Зараз час правди, бо буде фортеця Покровськ, а не кава в Криму

Безугла і Сирський

"Вся стаття — маніпуляція брехливого "старовіра", у якого вже не "канає", "що то все рашн ІПСО" і потрібно щось пояснювати. Але замість пояснень він маніпулює, пафосно фотографуючись на ящиках для снарядів. Каже, що всі громадяни мають виконати свій конституційний обов'язок в піхоті (Всі? Тому ви викрадаєте людей з інноваційних оборонних підприємств у ТЦК та СП і відправляєте п'ятдесятилітніх на штурм посадок?), а бригади-зомбі потрібно створювати, бо Росія збільшує свою піхоту, і ми маємо збільшувати свою! Симетрична відповідь! У нас же теж більше ста мільйонів населення, а що. Дрони у Сирського — ну, гарна допомога, а не перебудова усієї архітектури сучасної війни. Головне піхота. Багато піхоти. Симетрично багато", — написала у Фейсбуці Безугла.

За її словами, це інтерв’ю демонструє, що генералітет не здатен змінюватись чи перемагати, тільки виправдовуватись.

"Ми вже мали пафосну позитивну бульбашку в 2023 році, і це не дало жодних результатів. Зараз час правди. Бо так, як рухаємося, буде фортеця Покровськ, а не кава в Криму. Треба дивитися на реальність широко відкритими, не п'яними очима", — заявила нардеп.

При цьому, за її інформацією у військових це інтерв'ю, буцімто, читають як чорний гумор і створюють навіть меми.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що за інформацією Сирського, країна-агресор має намір до кінця року збільшити кількість військ в Україні до 690 тисяч. Вже зараз у окупантів перевага у техніці та засобах.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини