Головна Новини Політика України 2024 Війна зміниться: Зеленський пояснив, в чому важливість найближчого засідання у форматі Рамштайн
commentss НОВИНИ Всі новини

Війна зміниться: Зеленський пояснив, в чому важливість найближчого засідання у форматі Рамштайн

Президент повідомив, що на Рамштайні Україна обговорить із союзниками реальні кроки до завершення війни

сьогодні, 11:47
Поділіться публікацією:

Україна вже активно готується до зустрічі Рамштайна у форматі лідерів країн, що відбудеться 12 жовтня. Як повідомляє портал "Коментарі", про це повідомив глава української держави Володимир Зеленський під час візиту на Сумщину.

Війна зміниться: Зеленський пояснив, в чому важливість найближчого засідання у форматі Рамштайн

Володимир Зеленський. Фото: сайт Офісу президента України

Важливість цієї зустрічі контактної групи з оборони України полягає в тому, що це хоч і буде 25-та зустріч за кількістю, але перша на рівні президентів країн-учасниць.

За словами Володимира Зеленського, Україна представить союзникам План перемоги та озвучить конкретні кроки, які слід зробити для закінчення війни.

"Рішучість партнерів та посилення України – те, що здатне зупинити російську агресію. Дякую всім, хто допомагає захищати нашу державу, Європу та весь світ", — написав Зеленський у мережі.

Перед цим президент заявляв, що План перемоги неодмінно представлять українцям. Але при цьому наголосив, що "секретні" пункти не розкриватимуть.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Володимир Зеленський заявив, що План перемоги, який зараз активно просуває офіційний Київ, не відкидає проведення Саміту світу, оскільки така ініціатива важлива для зміцнення позицій країни.

Український лідер наголосив, що План перемоги покликаний змусити Росію дипломатичним шляхом завершити війну, а для цього Україна має мати сильну позицію.

"Він (План перемоги – ред.) не скасовує Саміт миру, він просто дуже сильно посилює. У цьому і тактика – Україна має на будь-який саміт прийти максимально сильною. Ми вважаємо, що це можна зробити за ці найближчі місяці", – сказав президент .

Володимир Зеленський зазначив, що після подання Плану перемоги Україна "може отримати відгук від партнерів".




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини