Три міністри подали у відставку: хто "все", а хто йде на підвищення

Як повідомив Стефанчук в Раду надійшли заяви про відставку від трьох міністрів

Голова Верховної Ради Руслан Стефанчук повідомив, що три міністри написали заяви на звільнення. За його словами, у парламент надійшли заяви від міністра з питань стратегічних галузей промисловості України Камишіна О.М, міністра юстиції України Малюськи Д.Л., а також міністра захисту довкілля та природних ресурсів України Стрільця Р.О.

Окрім того, як повідомив Стефанчук, заява про звільнення надійшла від Голови Фонду державного майна України Коваля В.С.

"Усі заяви будуть розглянуті на одному з найближчих пленарних засідань", - повідомив Стефанчук.

Інформацію про ймовірну відставку Малюськи та інших міністрів прокоментував нардеп Ярослав Железняк.

"Малюська просто аут. Думаю приєднають міністерство до Стефанішиної. На МінЕкологіі піде Світлана Гринчук (зараз зам в Міненерго, але була довго в мінеко). Камишина на підвищення. Правда, не знаю що далі буде з міністерством. По Ковалю чув (поки не знаю точно), що дивилися на Мінагро та Мінпром. Ставлю на Мінагро все ж таки", - написав у Телеграмі Железняк.

Про те, що Малюська "все", а Камишін піде на підвищення повідомив також і нардеп Олексій Гончаренко.

"Я взагалі не розумію що відбувається. В нашому Уряді і так було багато виконуючих обовʼязків, а тепер у нас схоже весь Кабмін виконуючий обов'язків. Якийсь хаос, насправді", - додав народний депутат.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що ще у липні була інформація про те, що Малюська написав заяву на звільнення, проте не поставив дату самого звільнення. При цьому міністр цю інформацію спростовував.