Стало відомо, яка партія готується до виборів, а її люди кажуть, що вони "від Залужного"

Ні «Слуга народу», ні «Європейська солідарність» зараз не готуються до виборів, втім є партія, яка почала діяти

Як відзначив політолог Юрій Богданов, виборів навесні точно не буде. Більше того, за його словами, такі розмови є вкрай шкідливими, адже створюють ілюзію того, що із ворогом скоро домовляться, встановлять мир і потім проведуть вибори. Втім, за його словами, є політичні сили, які почали готуватися до виборів.

"Ні, про Залужного всі чутки - чутки. Хоча в регіонах вже є політичні “разваділи”, які представляються “від Залужного”. Але жоден з ним не може підтвердити що хоча б знайомий з екс-головкомом", - відзначив експерт.

При цьому він додав, що ані партія влади, ані "Європейська солідарність" до виборів наразі не готуються і не стартують передчасно, хоча атакують один одного медійно.

"Але тим не менш. В регіонах активно бігають реальні емісари від Юлії Тимошенко, Авакова (але я не розумію нащо йому це зараз), великих і успішних мерів. Намагаються вербувати людей (але без грошових зобовʼязань), брати гроші за франшизи, тестують політичні концепції і оце все", - говорить Богданов.

При цьому він стверджує, що нібито Тимошенко і її люди дуже активно намагаються реанімувати “мережу” і розвести людей на гроші.

"І так, це саме вона вкинула The Economist про скорі вибори. І, до речі, саме її емісари часто кажуть, що вони представляють Залужного. Вибачте, я не можу тут не проволати. Але пані, скоріше за все, просто хоче їсти", - відзначив Богданов.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що президент України Володимир Зеленський, можливо, планує проведення президентських виборів у 2025 році на тлі зниження рівня його підтримки. За даними видання The Economist, президент нібито розглядає вибори як спосіб зміцнити свою владу. Хоча видання не надає конкретних джерел, серед політиків, які підтвердили можливу підготовку до виборів, згадується Юлія Тимошенко.