Головна Новини Політика України 2024 Стало відомо, скільки ракет випустила РФ на Україну минулого тижня
commentss НОВИНИ Всі новини

Стало відомо, скільки ракет випустила РФ на Україну минулого тижня

Тиждень терору: Росія обрушила на Україну десятки бомб та ракет

6 липня 2024, 18:30
Поділіться публікацією:

Цього тижня Україна зазнала масованого обстрілу з боку Росії. Усього було випущено понад 600 керованих авіаційних бомб та близько 40 ракет різних типів. Про це повідомив президент України Володимир Зеленський.

Стало відомо, скільки ракет випустила РФ на Україну минулого тижня

РФ випустила по Україні понад 600 КАБів і майже 40 ракет

Президент зазначив, що кількість повітряних атак значно збільшилась. Зокрема, окрім бомб і ракет, Росія використала понад 60 дронів типу "шахед". Атаки торкнулися багато українських міст і сіл.

У відповідь на погрози Україна зміцнила свою повітряну оборону. Зеленський висловив подяку країнам-партнерам, таким як Німеччина та США, за допомогу у зміцненні оборони, у тому числі за постачання систем ППО "Patriot". Ці системи вже допомогли відбити частину атак.

Ми ще більше зміцнили наш повітряний щит за цей тиждень. Дякую Німеччині та Сполученим Штатам! Українські "петріоти" ще краще покажуть себе у захисті від російського терору” — написав президент

Президент також повідомив про плани наступного тижня, які включають розробку нових заходів щодо зміцнення безпеки України. Він наголосив, що для повного захисту країни від агресії потрібні нові рішення та міжнародна підтримка.

“Але щоб захистити всі наші міста та села, щоб справді подолати російський терор, потрібно більше конкретних рішень. І наступного тижня працюватимемо з партнерами заради саме таких рішень — вже їх готуємо”, — резюмував Зеленський.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Російські окупанти з 506 полку Збройних сил РФ записали відеозвернення і розповіли, що насправді відбувається на фронті. Солдати розповіли, що їх відправили до бою без належної підтримки та забезпечення, фактично "на забій". Про це повідомили у ASTRA.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини