Головна Новини Політика України 2024 "Система, яка не цінує людське життя": Безугла прокоментувала звільнення
commentss НОВИНИ Всі новини

"Система, яка не цінує людське життя": Безугла прокоментувала звільнення

Мар’яна Безугла пояснила, чому звільнилась з Комітету з питань нацбезпеки, оборони та розвідки.

сьогодні, 14:12
Поділіться публікацією:
Автор:
avatar

Slava Kot

Народна депутатка Мар’яна Безугла прокоментувала звільнення з посади заступниці голови Комітету з питань національної безпеки, оборони та розвідки. За словами Безуглої, в комітеті немає великих проєктів, тому вона вирішила заручитися підтримкою міжнародних партнерів для розвитку нагляду за сектором нацбезпеки і оборони.

"Система, яка не цінує людське життя": Безугла прокоментувала звільнення

Мар’яна Безугла. Фото: facebook.com/bezuhlamariana

Марʼяна Безугла заявила, що це не було звільнення, а "перехід" за власною заявою. За словами народної депутатки в Комітеті з питань нацбезпеки, оборони та розвідки немає більше великих проєктів.

"Давайте дивитися на нього обʼєктивно. Так, я називаю, що він вже труп. Великих проєктів після цифровізації армії, до яких я долучалася, і по мобілізації, цю все епопею з законопроєктом ви всі памʼятаєте. Більше великих проєктів там немає", — сказала Безугла.

Нардепка додала, що через "токсичні процеси", які відбуваються в комітеті вона планує заручитися підтримкою партнерів, щоб "розвивати демократичний нагляд за сектором нацбезпеки і оборони і добитися тих конституційних змін".

"Я не кажу просто прізвища і воно сприймається інакше. За прізвищами стоїть система кругової поруки, яка не цінує людське життя. Те, що зараз є, цей розрив між штабною культурою і бойовими підрозділами, проблеми з контролем допомоги", — підсумувала Безугла.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, про те на яку посаду призначили Мар'яну Безуглу після звільнення з Комітету з питань нацбезпеки, оборони та розвідки.

Також "Коментарі" писали про те, що народна депутатка Безугла буде доносити Заходу на новій посаді.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини