На Україну чекають 3-4 дуже важких місяці: Данілов розповів про новий план Путіна

Військова підтримка агресора РФ з боку Ірану і КНДР точно не допоможе Москві, вважає Олексій Данілов

РФ планує розгорнути кампанію з дискредитації української влади, на Україну чекає непрості та важкі 3-4 місяці. В Києві готові до будь-яких викликів, а Москві не стане в нагоді її підтримка Іраном та КНДР. Про це наголосив секретар РНБО Олексій Данілов.

Під час ефіру всеукраїнського телемарафону UA Разом він спинивсь на тому, що Росія робитиме маніпуляційний акцент на нездатності України провести вибори під час війни.

"Три-чотири місяці в нас будуть дуже важкими, тому що Росія зараз розгортає дуже потужну кампанію з дискредитації нашого керівництва. Вони починають розповідати, що вони проводять вибори під час війни, а ми не проводимо. Але ми готові до будь-яких викликів", - наголосив посадовець.

Ще Данілов застеріг, що військова допомога, яку надають КНДР та Ірану РФ не врятують.

"Що стосується допомоги від диктаторських режимів, то вона їм (росіянам - ред.) точно не допоможе", - підсумував секретар РНБО.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що Данілов різко реагує на мирний план Китаю. Секретар РНБО Олексій Данілов відреагував на пропозицію Китаю щодо мирних переговорів з Росією, за яких Україна має поступитись своїми територіями. Під час критики в бік китайського посланця Лі Хуея Данілов, ймовірно, випадково нецензурно висловився намагаючись сказати прізвище дипломата КНР.

Секретар РНБО Олексій Данілов відреагував на пропозицію Китаю щодо мирних переговорів з Росією, за яких Україна має поступитись своїми територіями. Під час критики в бік китайського посланця Лі Хуея Данілов, ймовірно, випадково нецензурно висловився намагаючись сказати прізвище дипломата КНР.