Головна Новини Політика України 2024 Безугла стане публічним куратором Сибіги: чому говорять про хитрий план Єрмака
commentss НОВИНИ Всі новини

Безугла стане публічним куратором Сибіги: чому говорять про хитрий план Єрмака

Нібито Єрмак хоче, щоб Безугла контролювала міністра закордонних справ Сибігу і у разі потреби жорстко критикувала його

сьогодні, 16:12
Поділіться публікацією:

Народний депутат Мар'яна Безугла залишає посаду заступника голови Комітету ВР з питань нацбезпеки, оборони та розвідки та перебирається на нове місце роботи до парламентського комітету із зовнішньої політики.

Безугла стане публічним куратором Сибіги: чому говорять про хитрий план Єрмака

Андрій Сибіга

"Здавалося б, це сильне пониження та могутній фаворит Зеленського Єрмак "покористувався" бідною жінкою, наївною депутаткою ВР і покинув її, але це не так. Все, що треба було зробити з армією та міністерством оборони, Безугла вже зробила, тепер черга прийшла за міністерством закордонних справ України", — написав у Фейсбуці політолог Віктор Небоженко.

На його думку, нове місце роботи Безуглої має стривожити новопризначеного міністра закордонних справ Андрія Сибігу, який нібито чесно був вірним слугою Андрія Єрмака в Офісі президента, виконуючи його накази та побажання.

При цьому політолог вважає, що Єрмак дуже хоче, щоб усі чиновники МЗС виконували його накази. За його словами, нібито главі офісу президента дуже не подобалося, коли колишній міністр закордонних справ Дмитро Кулеба вважав себе дипломатом-професіоналом і швидко зав'язав міцні контакти із західними дипломатами, і не все розповідав Єрмаку.

"Ось чому Єрмаку дуже важливо, щоб хитрий Сибіга був під контролем не лише спецслужб, а й досвідченої Безуглої. Тепер публічним "куратором" Сибіги стане Мар'яна Безугла, яка почне "рвати" дипломатів із не меншою люттю, ніж військових і систематично критикувати МЗС. Звичайно, не відразу, але під чуйним керівництвом Єрмака, Безугла довго жаліти міністра Сибігу не буде", — вважає Небоженко.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав , що Безугла розповіла, чим тепер займатиметься у комітеті закордонних справ.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини