Зеленський вирішив зайнятися зрадниками, які втекли з України: деталі

Володимир Зеленський радитиметься, як закрити зрадникам шлях для виїзду з України

26 серпня має відбутися нарада за участю керівників правоохоронних та силових органів щодо зрадників, які втекли з України. Зокрема, щодо їхньої відповідальності за вчинене. Як повідомляє портал "Коментарі", такий анонс у своєму традиційному відеозверненні до українського народу зробив президент України Володимир Зеленський.

"Що стосується тих осіб, які працюють проти нашої держави, зрадників України, які допомагали російській агресії або виправдовують її, які втекли з України, ховаючись від відповідальності. Нашій державі потрібні чіткі відповіді щодо таких людей", - сказав глава української держави.

За його словами, всі ці "товариші" мають отримати те, на що вони заслуговують, де б вони не ховалися від українського правосуддя.

"Я призначив нараду за участю керівників правоохоронних органів – СБУ, МВС, ГБР, також будуть керівники НАБУ, САП, голова ДПСУ, генпрокурор, представники розвідки. Багато речей потрібно обговорити на цій зустрічі та зробити висновки", – повідомив Володимир Зеленський.

Нагадаємо, сьогодні генпрокурор оголосив підозру нардепу Артему Дмитруку, але з'ясувалося, що він незаконно виїхав із України. Дмитруку інкримінують напади на військового та правоохоронця. Нардепа викликали в ДБР для слідчих дій.

За фактом незаконного виїзду Дмитрука з України правоохоронці порушили кримінальне провадження та провели обшуки в осіб, які могли допомогти з втечею. Правоохоронці готують підозри до цих осіб.

Читайте також на порталі "Коментарі" - Володимир Зеленський принизив Путіна: що сказав український президент.

Також видання "Коментарі" повідомляло - Зеленський зробив нову заяву про підтримку України, якщо Трамп стане президентом.