Зеленський розповів, коли настане вирішальний період у війні

Президент заявив, що наступні кілька місяців будуть вирішальними у війні

Глава української держави вважає, що найближчі місяці стануть вирішальними у війні із Росією. Оскільки в України не так багато часу. Як повідомляє портал "Коментарі", таку заяву Володимир Зеленський зробив під час церемонії нагородження Американської академії досягнень – The Golden Plate Award.

Український лідер наголосив, що в українців справді не так багато часу. Тому наступні кілька місяців будуть вирішальними.

Президент вважає, що в цій війні Росії проти України час дуже багато означає, отже, зовсім скоро має стати відомо, яким буде результат протистояння.

Володимир Зеленський закликав до швидких дій, наголосивши на необхідності не втрачати час у конфлікті, щоб не ризикувати майбутніми десятиліттями.

"Ми повинні його визначити. Ні Росія, ні їхні криваві союзники. Ми повинні бути швидкими. Нам потрібно не втратити наступні кілька місяців у війні, щоб не втратити наступні десятиліття", - наголосив президент.

Читайте також на порталі "Коментарі" - президент України Володимир Зеленський розпочав візит до Сполучених Штатів Америки з відвідин Скрентонського армійського боєприпасного заводу, де виготовляються складові артилерійських та мінометних снарядів. Про це повідомляє портал "Коментарі" із посиланням на інформацію Офісу Президента.

Також видання "Коментарі" повідомляло – план перемоги президента України Володимира Зеленського, який він представить президенту США Джо Байдену, не передбачає швидкого вступу України до НАТО, але є пропозиція створити аналог п'ятої статті альянсу. Як повідомляє портал "Коментарі", про це пише рейтингове видання The Times.

Раніше "Коментарі" писали – план перемоги Зеленського: чи вірять українці у його реальність.