Втеча нардепа Дмитрука з України: у Раді зробили заяву

У Раді пояснили, що не відправляли нардепа Дмитрука у відрядження

Парламент не відправляв народного депутата України Артема Дмитрука до закордонного відрядження. Як повідомляє портал "Коментарі", про це йдеться в повідомленні Telegram-каналу Верховної Ради України.

"Інформуємо, що народний депутат України Артем Дмитрук у відрядження за кордон не прямував", - йдеться у повідомленні парламенту.

Як розповіла прес-секретар Державного бюро розслідувань (ДБР) Тетяна Сап'ян, Дмитрук незаконно перетнув кордон на Одещині, щоб потрапили до Молдови.

"Якщо говорити про підозру щодо незаконного перетину кордону і депутату безпосередньо, та іншим особам, які, можливо, були причетні до цього правопорушення, поки що зарано", - розповіла прес-секретар.

Зазначимо, 25 серпня Дмитруку оголосили підозру через напад на правоохоронця та військового. На той момент низка ЗМІ вже повідомляла про втечу нардепа за кордон до Молдови. Пізніше ГБР підтвердило цю інформацію, а Офіс генпрокурора порушив справу.

Читайте також на порталі "Коментарі" - екс-радник голови ВП Арестович, екс-учасник "Ліги сміху" Ханумак, нардеп Дмитрук та багато інших впливових та медійно відомих чоловіків призовного віку знаходять можливості виїжджати за кордон, не повертаючись назад, тоді як більшості чоловіків це заборонено. При цьому вже після того, як ті поїхали, влада починає хмурити брови та говорити про зраду, чомусь відмовляючись діяти на випередження. Ось і зараз президент Зеленський оголосив, що збирає нараду з приводу зрадників, які втекли з України. Чи допоможуть ці наради змінити стан справ у країні? Чому зрештою відомі та впливові представники чоловічої статі досі можуть залишати межі країни і навіть після цього не соромляться про це заявляти, записуючи відео з-за кордону? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.