Військовий сказав, після якого пункту плану перемоги його далі можна не читати

Президент говорить не про членство України в НАТО, а про запрошення

На план перемоги, який оприлюднив у Верховній Раді президент Володимир Зеленський, відреагував військовий Дмитро Іванов. За його словами, уже після першого пункту, план можна не читати.

За його словами, там мова йде про запрошення України в НАТО.

"Ну, по-перше. "Запрошення". Слово яке хороше. Не "членство", а лише "запрошення", прошу зауважити. Я запросив вас в гості, а коли ви прийшли, мене не було вдома або я не відчинив двері. Це, вибачте, ніачом", - відзначив Іванов.

Окрім того, він не розуміє, чому кремлівський диктатор Володимир Путін має лякатися членства України в НАТО.

"По-друге. А хто вам сказав, що членство в НАТО нас вбереже від подальшої ескалації? На мій погляд, імпотентність цієї структури, яка загралася в дипломатію і перетворилася з воєнного блоку у зал нарад - вже майже очевидна", - відзначив Іванов.

На його думку, решта плану є такими собі "хотілками" у стилі "повоюйте замість нас".

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що Зеленський у ВР заявив, що Путін не хоче справедливого миру і сказав, як його змусити до нього. При цьому він оприлюднив план перемоги, який має змусити Росію до справедливого миру.

Також "Коментарі" розповідали, що народні депутати у соцмережах жваво коментують план перемоги, який президент Володимир Зеленський представив у Верховній Раді. Одні називають його декларацією про наміри і "нарізкою" завдань для партнерів. Інші вважають його цілком непоганим. Але для того, щоб його втілити у життя потрібно змінювати країну і розвивати власний ВПК та будувати фортифікації, боротися з корупцією.