Вакарчук розповів, чи піде знову у політику

Лідер гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук вважає, що його політична кар'єра стала "великою помилкою".

Популярний український співак Святослав Вакарчук заявив, що не хоче більше займатись політикою. Лідер гурту "Океан Ельзи" вважає, що зробив помилку, коли пішов у політику. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інтерв’ю Вакарчука для видання "УП".

Святослав Вакарчук вважає, що сьогодні його музична творчість приносить багато користі, а політикою він більше не хоче займатись.

"Я більше не хотів би в своєму житті займатися політикою. Я вважаю, що те, чим я займаюсь зараз, є максимально ефективним, дає гармонію і реалізацію мені, а головне – станом на сьогодні приносить багато користі", - сказав Вакарчук.

Український співак назвав свою політичну кар’єру "великою помилкою" та вибачився перед українцями. За словами Вакарчука його підхід політики полягав у тому, щоб допомогти іншим проявити себе та сформувати нове політичне середовище, однак для більшості українців потрібна була конкретна людина в яку вони хочуть "уособлено вкласти свої мрії, бажання".

"Думаю, що в свій час зробив велику помилку, коли недооцінив рівень надії людей на конкретну особистість у політиці… Я цього недооцінив і хочу вибачитися перед усіма цими людьми", - розповів Святослав Вакарчук.

Святослав Вакарчук двічі потрапляв до парламенту України. Вперше це було у 2007 році за списками блоку "Наша Україна", а другого разу у 2019 році за списками партії "Голос". Обидва рази Вакарчук склав свої повноваження народного депутата пропрацювавши у ВР трохи більше як рік.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що співачка з України задонатила Росії понад мільйон.

Також "Коментарі" писали про популярного українського ведучого, який пояснив, чому не йде на фронт.