Стало відомо, як Арестович допоміг зіграти на руку російській пропаганді і Путіну

Колишній радник Офісу президента Олексій Арестович допоміг російській пропаганді, переконаний політтехнолог Олексій Голобуцький

Колишній радник Офісу президента Олексій Арестович дав інтерв’ю російській журналістці Ксенії Собчак. Як підкреслив політтехнолог Олексій Голобуцький, вони 40 хвилин говорили ні про що, щоб запустити необхідний Росії меседж - старий світовий порядок зруйновано, правила, прийняті після Другої світової війни, перестали працювати. Як результат - треба запроваджувати нові правила.

Як каже експерт, це - суто путінський наратив, який він відкрито просуває з 2022 року.

"І от для чого знадобився Арестович: щоб озвучити тезу Путіна нібито "з українського боку". Ну а улюблениця "дяді Вови" Собчак необхідна, щоб задати правильне питання і максимально поширити необхідну відповідь. Фактично, Арестович долучився до "когорти українців ім.Путіна", корисних і навіть підгодовуваних: до Бойка, Медведчука, Сальдо, Януковича... Тих, кого планували робити гауляйтерами України, а тепер робитимуть "захисниками інтересів і прав російськомовних українців" в повоєнних органах влади за квотою Путіна, яку той намагатиметься закріпити в мирній угоді", - вважає Голобуцький.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що Олексій Арестович в інтерв'ю російській журналістці Ксенії Собчак повідомив, що планує взяти учать у виборах в Україні. За його словами, він буде висувати свою кандидатуру на виборах, щоб "дати народу шанс". При цьому Арестовчи заявив, що кремлівський диктатор Володимир Путін є його супротивником, бо його військові знищують мирних українців, Проте за потреби Арестович готовий йому посміхатись та тиснути руку.