Стало відомо, що РФ хотіла довести НАТО, завдавши цинічній удар по дитячій лікарні

РФ хотіла показати, що нікого і нічого не боїться, вважає нардеп Єгор Чернєв

На думку народного депутата Єгора Чернєва, після сьогоднішнього удару по дитячий лікарні "Охматдит" Захід має, нарешті, зрозуміти, що вмиротворити нелюда не вийде, адже він готовий чинити геноцид та вбивати дітей просто так, заради символізму та залякування.

"Вони спеціально так демонстративно вдарили ракетами по Києву напередодні саміту НАТО у Вашингтоні, щоб показати Заходу, що вони нікого і нічого не бояться. А в цей самий час Захід боїться надати Україні запрошення до НАТО. Не наважується дати ППО у потрібній кількості. Боїться надати нам дозвіл бити далекобійними ракетами по російській території. Боїться дати Тауруси", - заявив Чернєв.

За його словами, Україна, безумовно, вдячна за всю ту допомогу, яка надається, але поки гинуть наші діти, наші люди - цього замало.

"І мені все ще цікаво, що саме будуть святкувати на ювілеї Альянсу? Нездатність зупинити агресора в центрі Європи? Або ж те, що Західний світ з такою політикою може програти в боротьбі з авторитарним?" - запитав у Фейсбуці народний депутат.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що 8 липня росіяни цілеспрямовано вдарили по дитячій лікарні "Охматдит".

Разом з тим, у Міноборони країни-агресора стверджують, що вони завдали масованого ракетного удару виключно по військовим об’єктам України. Там цинічно стверджують, що, буцімто, руйнування лікарні, це результат роботи української ППО. Втім, цю інформацію категорично спростовують аналітики, які проаналізували відео влучання ракети в лікарню. На ньому чітко видно, що ракету не збивали, і вона летить за встановленим курсом.

При цьому нардеп Богдан Яременко вважає, що далі буде тільки страшніше, адже РФ хоче так залякати Україну і світ, щоб у неї благали про мир.