Стало відомо, на кого розрахований другий план Зеленського

Чому потрібен другий План перемоги України та на кого розрахований документ

В Офісі президента пояснили, чому потрібен другий план Володимира Зеленського, про який повідомляли ЗМІ. Документ передбачатиме мобілізацію самої України. Перший план направлений на партнерів, а другий - на внутрішню аудиторію. Про це зазначив радник керівника Офісу президента Михайло Подоляк, повідомляє портал “Коментарі” з посиланням на інформацію “РБК-Україна”.

За словами Подоляка, другий план - це не альтернатива першому, а друга складова шляху до перемоги.

Радник керівника ОП наголосив, що допомога партнерів та внутрішня робота - це паралельні процеси. За його словами, Володимир Зеленський хоче отримати чіткі структурні пояснення, хто відповідає за той чи інший напрямок. “Що на цьому напрямку протягом такого-то календарного терміну може бути зроблено з урахуванням необхідності", - пояснив Подоляк.

Також радник керівника ОП зазначив, що для українців потрібно пояснити, як має працювати економіка під час війни.

"План перемоги, який презентований західним країнам, він орієнтований на західні країни та їхні спроможності. Але потрібна стимуляція і внутрішнього ринку, що в цій економіці мають робити органи та таке подібне. Це дві складові одного процесу", - наголосив Подоляк.

Раніше портал “Коментарі” повідомляв, що План перемоги, представлений Президентом України Володимиром Зеленським, спричинив жваву дискусію. Не всі сприйняли План з повною підтримкою. Військові, попри високі сподівання керівництва країни, говорять про реальність. Як оцінив план Зеленського майор ЗСУ, заступник командира 3 ОШБр Максим Жорін читайте за посиланням.