Сенсаційна заява Безуглої: Роботине і Кринки не наші уже кілька тижнів

Нардеп Мар’яна Безугла стверджує, що Генштаб бреше, стверджуючи, що Роботине і Кринки під контролем України

Нардеп Мар’яна Безугла повідомила, що вчора відбулося засідання комітету нацоборони, на якому доповідав начальник Генштабу Баргилевич.

За її словами, він нібито на пальцях, ніяких матеріалів не підготували, розказував, яка важка, але контрольована ситуація, чому важливо тримати Кринки, і яке критичне значення має Роботине. Також, каже нардеп, він повідомив, як фортифікації першої лінії будують підрозділи відповідно до потреб, а Генштаб надає методичну підтримку ОВА для другої і третьої ліній.

Безугла стверджує, що на запитання, чому на напрямку удару росіян була тільки 125-та ТРО, а у Вовчанську не було жодного підрозділу ЗСУ, ухилявся від відповіді.

"Загалом, наговорив багато. Цього разу нарешті ми мали протоколювання засідання, і частину протоколу можна буде назвати "як ми просрали вторгнення, 2024". Також там зафіксована брехня щодо Кринок і Роботине. Так ось, Роботине вже кілька тижнів не наше. І про це мовчать. І Кринки де-факто вже теж (недавно). Роботине — єдиний результат контрнаступу Залужного, село в низині, яке стало кладовищем життів, західної техніки та самовпевненості генералітету. Тепер ще це для мене символ брехні і "нічого не змінилося". Кринки — кривавий проект Содоля, який пішов на підвищення, щоб втратити Авдіївку і прогавити Харківщину. Генерали, ви вважаєте, що союзники дурні, вони не бачать із супутників, що і як відбувається? Серйозно? В соцмережах і на карті Deep State більше правди",
- заявила Безугла.

За її словами, після засідання Баргилевич нібито погрожував, що якщо вона писатиму про нього, то є ворогом.