Нарізка завдань партнерам і не тільки: у ВР оцінили план перемоги Зеленського

Нардепи активно діляться думками із приводу плану перемоги, який оприлюднив Зеленський

Народні депутати у соцмережах жваво коментують план перемоги, який президент Володимир Зеленський представив у Верховній Раді.

"Резюме пʼяти пунктів перемоги від президента Зеленського: зробіть нас сильними, і буде добре і вам, і нам", - написав у Фейсбуці нардеп Володимир В’ятрович.

Відреагувала на план і нардеп Мар’яна Безугла.

"Політичний виступ Президента був без раніше характерної для українських "еліт" меншовартості, і вже за це дякую", - відзначила політик.

Декларацією про наміри назвав план перемоги нардеп Володимир Ар’єв. На його думку, президент "нарізав" завдання партнерам.

"Були тільки дві дорослі речі: про те, що перемогою буде виживання країни і про те, що внутрішніх ворогів зараз немає і є спільний ворог – РФ. Якщо це було сказано не про людські вуха, тоді президент має зібрати всі проукраїнські і проєвропейські політичні сили і разом написати реальний план. Його не треба пафосно представляти з трибуни, його треба зробити і виконати", - відзначив нардеп.

У свою чергу нардеп Вікторія Сюмар додала, що план перемоги передбачає вступ до НАТО, а потім в ЄС.

"Колективна безпека - НАТО- єдине, що забезпечить сталий мир. Подяка і побажання щодо партнерів - теж добре. Як і заяви про безальтернативність демократії та єдності. Це, правда, варто ще в життя втілити. Як і посилення свого ВПК і армії. Як і виробництво ракет. Як і контролюючі функції парламенту, і ефективну взаємодію органів влади, реальне кадрове посилення уряду, реальні зміни в Міноборони", - сказала Сюмар і додала, що без цього вського партнери можуть наш план просто недочути.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що Зеленський у ВР заявив, що Путін не хоче справедливого миру і сказав, як його змусити до нього.