На фоні останніх провалів на фронті Зеленському пропонують повернути Залужного

Провали на фронті називають наслідком усунення генералів на чолі із Залужним

Протягом останнього часу ворог захопив Вугледар, Авдіївку, Гродівку, Новогродівку та Українськ. При цьому Курська офензива явно пробуксовує, відзначив політик Андрій Денисенко.

"Це наслідок фатального усунення Зеленським більшої частини військового керівництва України на чолі з генералом Залужним", - відзначив він.

За його словами, можливо Олександр Сирський непоганий головком, але за рівнем довіри в армії та суспільстві, серед західних союзників, а, головне, за досягненнями на фронтах - суттєво поступається Залужному.

"І якщо Зеленський все ще боїться президентського рейтингу залізного генерала, то цей страх і протиставлення Залужному лише нарощує власний антирейтинг Зе", - вважає політик.

Окрім того, він порадив владі менше думати про ймовірні вибори у 2025 році, а занйятися перемогою у війні.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що Валерія Залужного звільнили нібито тому, що у нього були високі рейтинги і Офіс президента це не влаштовувало. Після звільнення Залужного відправили працювати послом у Британію.

Також "Коментарі" розповідали, що колишній головнокомандувач ЗСУ, а нині посол України у Великій Британії Валерій Залужний заявив, що Україна разом з партнерами має виграти війну завдяки всеохоплюючій стратегії. За словами Залужного, є три важливі елементи перемоги України у війні. За його словами, Україна разом зі своїми партнерами має виграти цю війну. Для того, щоб це стало можливим, нам потрібна всеохоплююча стратегія для перемоги. Стратегія, яка виходить за межі простої витримки наступної атаки або утримання чергової лінії оборони.