Гончаренко у Верховній Раді вкрай різко відповів на умови Путіна щодо війни в Україні

Олексій Гончаренко вживаючи лайку прокоментував заяву Путіна, у якій російський диктатор виставив умови для закінчення війни в Україні.

Народний депутат Олексій Гончаренко виступив у Верховній Раді, де різко відреагував на заяви російського диктатора Володимира Путіна щодо умов Росії для початку мирних переговорів про закінчення війни в Україні.

Депутат емоційно висловився вживаючи лайку під час виступу з трибуни Верховної Ради. Гончаренко заявив, що Україна добереться до всіх російських керівників, які підтримують війну та російську агресію проти України.

"Я хочу усім цим негідникам відповісти. Як депутат Верховної Ради, якого вони до 10 років засудили: "Ідіть на х*й, клоуни!". Я хочу сказати Володіну, Путіну і всій цій шоблі, які ставлять нам якісь ультиматуми: "Ми не просто вас посадимо, ми вас повісимо на стовпах. Ми до всіх до вас доберемося за все те, що ви зробили з нашою державою". І ви це запам'ятайте", - сказав Гончаренко.

Переглянути відповідь Гончаренка на умови Путіна можна нижче:

Нагадаємо, що російський диктатор Володимир Путін перед початком Саміту миру у Швейцарії назвав умови Росії щодо припинення вогню та подальшого закінчення війни в Україні. Основними вимогами Путіна стали без'ядерний та нейтральний статус України. Крім того, очільник Кремля заявив, що Україна має відмовитись від п'яти областей, які частково або повністю перебувають під російською окупацією.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Олексій Гончаренко відреагував на інформацію про своє заочне засудження у Росії на 10 років.

Також "Коментарі" писали про те, що Гончаренко розповів, як Україна буде розраховуватись з США за допомогу у війні проти Росії.