"Давно пора": Безугла зраділа відставці Данілова

Безугла вважає, що звільнення Данілова було правильним рішенням

Скандальна депутатка Мар'яна Безугла переконана, що президент України Володимир Зеленський ухвалив правильне рішення, звільнивши секретаря РНБО Олексія Данілова.

На думку депутатки, звільнення Данілова було своєчасним. Вона також висловила сподівання, що новий секретар РНБО Олександр Литвиненко буде більш ефективним.

"Данілова звільнили. У секторі національної безпеки та оборони продовжуються ротації та зміни. Новий секретар РНБО Литвиненко має варіабельний досвід як організації роботи Інституту стратегічних досліджень, так і розвідувального органу Служби зовнішньої розвідки України. Вважаю таку заміну своєчасною і такою, що може надати нові шанси "болоту-заповіднику" під назвою "РНБО". Давно пора", - написала Мар'яна Безугла у соцмережі.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що росіяни, які стали жертвами теракту у концертному залі в Москві, отримали бумеранг історії, вважає політтехнолог Олег Постернак. "Знову пішла штучна дискусія про розлюднення, корені якої лише у бажанні її ініціаторів вмоститись на певний час в таборі декоративної справедливості і побути немов більш моральними і прогресивними у порівнянні з тими, хто має право на сатисфакцію. Хай навіть руками інших ворогів Російського Рейху", — зазначив Олег Постернак.

Крім того, портал "Коментарі" розповідав, що уряд Росії розширив список даних, які власники сайтів зобов'язані зберігати і надавати на вимогу правоохоронним органам. У список таких даних додали геолокацію громадян і використовувані ними засоби. Зазначається, що запропоновані зміни зачіпають правила зберігання даних, встановлені для організаторів поширення інформації в інтернеті у 2020 році.