Бутусов засумнівався у психічній адекватності Безуглої

Бутусов порадив Безуглій обстежитись у психіатра

Журналіст Юрій Бутусов відповів народній депутатці від "Слуги народу" Мар'яні Безуглій на пропозицію пройти поліграф і стати її помічником.

"Приймаю офіційну пропозицію заступника комітету по обороні Верховної Ради Марʼяни Безуглоі стати її радником та пройти поліграф, за однієї умови - після того як шановна Слуга народу оприлюднить для своїх виборців довідку про свій психічний стан, щоб пересвідчитись, чи вона усвідомлює свої службові обовʼязки та віддає звіт у словах та діях" – написав Бутусов у facebook.

Нагадаємо, напередодні Безугла на питання щодо нового потенційного головнокомандувача ЗСУ назвала кількох кандидатів, яких вважає прийнятними. Висловлювання нардепки прокоментував Бутусов, вказавши на політичну її заангажованість. Він звинуватив Безуглу в тому, що вона веде політичну війну на розкол в армії, свідомо і цілеспрямовано протиставляючи одних генералів іншим.

Безугла швидко відреагувала: звинуватила Бутусова у брехні й запропонувала йому стати її радником після проходження поліграфа.

Нагадаємо, Марʼяну Безуглу неодноразово звинувачували у дискредитації Збройних сил України, просуванні російської пропаганди та розхитуванні внутрішньополітичної ситуації в Україні. Безугла була співавторкою скандального законопроєкта, який дозволяв командирам убивати військових за невиконання наказів. За 20 днів після появи проєкту його зняли з розгляду.

Як писали ЗМІ, на парламентських виборах у 2019 році Безугла була протеже Андрія Холодова – кума Медведчука. Саме він рекомендував включити її у список партії "Слуга народу" як "дівчинку ресурсну".